Mörön Puodin vinkit ja ohjeet

Lue KAIKKI ohjeet huolellisesti lävitse!

Vuokra-aika on vähintään 1 viikko (6 myyntipäivää). Pöytävuokrat maksetaan kassalle ennen tavaroiden laittamista. Lisätilaukset maksetaan tilattaessa. Hinnasto esitetään erillisessä sopimuksessa. Lisäpäiviä on mahdollista ostaa alk. 3 €/pv.

Mörön Puodin hintalaput kerätään talteen ja palautetaan myyjälle. Omat hintalaput sallitaan (ei palauteta). Lainaamme tekstiilipistoolia vaatteiden hinnoitteluun.

Ilmoita Puodille välittömästi, jos olet estynyt tuomaan tavaroita sovittuna ajankohtana. Pöytävuokra alkaa sopimuksen mukaan, jos tavarat tuodaan myöhässä siitä erikseen ilmoittamatta. Ilmoittamatta jättäminen voi johtaa varauksen poistamiseen.

Ilmoita viimeistään 1 päivää ennen sopimuksen päättymistä, lopetatko tai jatkatko vuokraamista. Pöytä on tyhjennettävä sopimuksen viimeisenä päivänä ennen sulkemisaikaa. Ylimenevältä ajalta perimme väh. lisäpäivän mukaisen hinnan.

Mikäli emme saa ilmoitusta jatkosta ajoissa, katsomme pöytävuokrasopimuksen päättyväksi määräpäivänä ja myymme pöydän edelleen uudelle asiakkaalle.

Tyhjentämättä jääneestä pöydästä veloitamme 18,00 euron palvelumaksun, joka voidaan vähentää myyjän myyntituloista. Säilytämme jätettyjä/löytyneitä tavaroita kahden viikon ajan, jonka jälkeen ne siirtyvät Mörön Puodin omistukseen.

VARMISTA ETTÄ HINTALAPUISSA ON SELVÄSTI HINTA JA PÖYTÄNUMERO (ÄLÄ KÄYTÄ PUNAKYNÄÄ). Kiinnitä hintalaput huolellisesti mutta ota huomioon, että ne pitää olla myös siististi ja helposti poistettavissa. Suosittelemme Mörön hintalappuja sekä tekstiilipistoolin käyttöä ja/tai hakaneulan/langan käyttöä hintalappujen kiinnityksessä. Ethän käytä nitojaa hintalappujen kiinnityksessä.

Mikäli hintalapun irrottaminen on kiinnityksen takia liikaa aikaa vievää tai hintalappua ei saa repimättä pois, jätämme hintalapun tuotteeseen. Emme voi myydä hintalaputtomia, hinnattomia, pöytänumerottomia tuotteita!!!

TARKISTA VIELÄ KERRAN HINTALAPUT!!!

Osan tuotteista voimme sijoittaa kassalle vitriiniin, kuitenkin enintään 5 kpl/asiakas. Tilamme ovat hyvin rajalliset!

Liikkeessämme on nauhoittava kameravalvonta. Toimimme parhaamme mukaan estääksemme varkaudet.

Löydetyt tuotteet, joita ei noudeta myymme/lahjoitamme parhaaksi katsomallamme tavalla. Voit lahjoittaa myynnissä olleita tuotteita Mörön Puodille.

Mörön Puoti ei vastaa:

– varastetuista tai kadonneista tuotteista.

– epäselvän hinnoittelun vuoksi tapahtuvista kassavirheistä

– tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan           tms. liikkeestä riippumattoman syyn sattuessa.

Tuo myyntiin vain ehjiä ja hyvässä kunnossa olevia tuotteita. Tuotteet ovat suotavaa pestä ennen myyntiin laittoa. Mikäli tuotteessa on vika tai puute, ilmoita siitä esim. hintalapussa! Älä peitä hintalapulla tuotevirheitä.

Joskus vähemmän on enemmän. Älä täytä pöytääsi liialla tavaralla, myynnin kannalta on edullisempaa täyttää pöytää vähän kerrallaan. Näin saat pöytään uutta ilmettä ja ostajalle mielenkiintoa. Mörön Puoti pidättää oikeuden poistaa liiat tavarat pöydästä, mikäli niistä aiheutuu vaaraa tms. haittaa.

Älä ylihinnoittele tuotteitasi. Saat varmimmin myyntiä, kun hinta/laatusuhde on oikea. Tunnearvo ei ole hinnoiteltavissa!

Voit laittaa pöytääsi -50% lapun milloin haluat. Pyydä kassalta lappu, sekä punakynä hintalappujen merkkausta varten. Palvelumaksu 9 €, mikäli henkilökunta merkitsee alennuksen.

Kassalta saa -10%, -20%, -30% ja -70% alennustarroja 1 €/10 kpl.

Pöydän siistiminen vähintään 2-3 kertaa viikossa edistää myyntiä. Tarvittaessa järjestämme pöydän kerran päivässä (maksullinen).

KIELLETTYÄ ON:

Mörön Puodin hintalappujen kopiointi

– muiden yritysten hintalappujen käyttö

lääkkeiden, apteekkituotteiden, kaikki reseptituotteet, huumaavien aineiden ja niihin liittyvien tavaroiden myynti

tavaroiden käytävälle tai muualle kuin omalle myyntipaikalle laittaminen

-puhelinnumeroilla varustettujen tai muiden myyntipaikkailmoitusten    jättäminen

-elintarvikkeiden ja piraattituotteiden myynti

-aikuisviihde

Tilitykset: tilityksen myydyistä tuotteista maksetaan ensisijaisesti tilisiirtona. Käteistilityksistä veloitamme 3 €:n palvelumaksun ( > 250 € summat tilattava kolme päivää etukäteen). Mörön myyntiraportissa näkyy myytyjen tavaroiden lukumäärä* sekä myynnin yhteissumma. Nostaessasi tilityksen, pöytänumerosi myynti nollautuu.

* Jos asiakkaalla on samaan pöytänumeroon useita ostoksia, ne voidaan liittää yhteen ja lyödä kassaan yhtenä ostoksena.

Allekirjoittamalla erillisen vuokrasopimuksen hyväksyt yllä olevat Mörön Puodin pöytävuokraohjeistukset ja -säännöt. Mörön Puodilla on yksipuolinen oikeus purkaa vuokrasopimus ilman takaisinmaksuvelvoitetta, sääntörikkomusten tms. syyn vuoksi. Mörön Puoti varaa oikeuden aukioloaikojen muutoksiin.