Mörön Puodin vinkit ja ohjeet

Myyntipaikan ohjeita

Mörön Puoti vuokraa myyntipaikkoja yksityisille ja yrityksille. Vuokra-aika on vähintään 1 viikko (kuusi myyntipäivää). Pöytävuokrat maksetaan kassalle ennen tavaroiden vuokrapaikoille laittamista. Lisätilaukset maksetaan tilattaessa tai viimeistään edellisen vuokra-ajan viimeisenä päivänä.

Mörön Puoti varaa oikeuden aukioloaikojen muutoksiin.

  1. Pöytien vuokra-ajat ovat 6/12/18/24 myyntipäivää.

-hinnasto esitetään erillisenä liitteenä

2. Mörön Puoti myy printatut hintalaput jotka kerätään talteen ja palautetaan vuokraajalle (0,30 €/arkki, 24 hintalappua). Omat hintalaput sallitaan. Lainaamme tekstiilipistoolia vaatteiden hinnoitteluun (muovirimpsu 50 kpl/ 1 €).

3. Varmista että tuotteissasi näkyy selvästi hinta, tuote ja myyntipaikkanumero. Kirjoita tuotteesta lyhyt kuvaus hintalapulle (älä käytä punakynää) esim. ”Lasten Puuha-Pete t-paita, koko: 120 väri: sin.” on parempi, kuin pelkkä: ”t-paita”. Emme myy hintalaputtomia tuotteita, kiinnitä siis hintalaput huolellisesti. Suosittelemme Mörön omia hintalappuja sekä tekstiilipistoolin käyttöä ja/tai hakaneulan/langan käyttöä hintalappujen kiinnityksessä. Ethän käytä nitojaa hintalappujen kiinnityksessä, koska hintalappu tulee olla helposti irroitettavissa!

4. Arvokkaammat tuotteet voimme mahdollisesti sijoittaa kassalle tai lasivitriiniin, kuitenkin maks. 5/asiakas. Tilamme ovat hyvin rajalliset!

5. Liikkeessämme on kameravalvonta. Ilmoitamme kaikki varkaudet poliisille ja toimimme parhaamme mukaan estääksemme varkaudet. Jos jotain tavaroitasi puuttuu pöytävuokran loputtua, katso parin päivän kuluttua löytötavarapisteestämme. Varastoimme löydetyt/jääneet tavarat kahden viikon ajan. Joskus tavaroita löytyy muista pöydistä jopa kahden, kolmen viikon jälkeen.

6. Löydetyt tuotteet joita ei noudeta, myymme ja lahjoitamme varat apua tarvitseville ihmisille ja perheille esim. seurakunnan tai muun instanssin kautta. Voit myös antaa kauttamme tuotteita lahjoitettavaksi. KAIKKI ANNETAAN TAI MYYMME TAVARAT MÖRÖN KIRPPARILLA JA LAHJOITAMME NIISTÄ SAADUT VARAT HYVÄNTEKEVÄISYYTEEN.

7. Mörön Puoti ei vastaa:

– varastetuista tai kadonneista tuotteista.

– epäselvän hinnoittelun vuoksi mahdollisesti tapahtuvista kassavirheistä

– tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai muun liikkeestä riippumattoman syyn sattuessa.

8. Myydyillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta emmekä vastaa viallisista tai puutteellisista tuotteista. Tuo myyntiin vain ehjiä, toimivia ja hyvässä kunnossa olevia tuotteita. Vaatteet olisi suotavaa pestä ennen myyntiin laittoa.

9. Joskus vähemmän on enemmän. Älä täytä pöytääsi liialla tavaralla. On parempi laittaa pöydälle vähemmän tavaroita ja tuoda useamman kerran lisää.

10. Älä yli hinnoittele tuotteitasi. Saat varmimmin myyntiä, jos hintalaatusuhde on oikea. Tunnearvo ei ole hinnoiteltavissa!!!

11. Viimeisinä myyntipäivinä voit laittaa pöytääsi -50% lapun. Pyydä kassalta lappu hyllyysi teipattavaksi.

12. Pöydän siistiminen vähintään 1-2 kertaa viikossa edistää myyntiä. Tarvittaessa voimme pitää pöydän siistinä, mikäli et itse ehdi. Järjestämme pöydän kerran päivässä.

13. Ilmoita viimeistään 3 päivää ennen vuokrasopimuksen päättymistä haluatko lopettaa vai jatkaa vuokraamista. Lisäpäiviä on myös mahdollisuus ostaa alk. 3 euroa/pv. Pöytä on tyhjennettävä vuokrasopimuksen viimeisenä päivänä viimeistään tunti ennen liikkeen sulkemisaikaa. Tyhjentämättä jääneestä pöydästä veloitamme 15,00 euron palvelumaksun, joka voidaan vähentää myyjän myyntituloista. Säilytämme jätettyjä tavaroita kahden viikon ajan jonka jälkeen ne siirtyvät Mörön Puodin omistukseen.

14. KIELLETTYÄ ON:

lääkkeiden, apteekkituotteiden, huumaavien aineiden, sekä niihin liittyvien tavaroiden myynti

tavaroiden käytävälle tai muualle kuin omalle maksetulle paikalle laittaminen

-puhelinnumeroilla varustettujen ilmoitusten jättäminen

-elintarvikkeiden myynti

-piraattituotteiden myynti

-aikuisviihde

Mörön Puodin hintalappujen kopiointi

Tilitykset:

Tilityksen myydyistä tuotteista voi nostaa aina halutessaan kassalta. Tilitys voidaan maksaa myös tilisiirtona. Mörön myyntiraportissa näkyy myytyjen tavaroiden lukumäärä* sekä yhteissumma. Nostaessasi tilityksen, pöytänumerosi myynti nollataan.

* Jos asiakkaalla on samaan pöytänumeroon useita ostoksia, ne voidaan liittää yhteen ja lyödä yhtenä ostoksena.